اسفند 29, 1402

گرامی باد یاد دکتر منوچهر هزارخانی برجسته‌ترین روشنفکر مبارزه و مقاومت میهن-…

https://vimeo.com/924406454 برای مشاهده کلیپهای ۲ تا ۸ به پایین این مطلب مراجعه کنید مسئول کمیسیون…
اسفند 29, 1402

گرامی باد یاد دکتر منوچهر هزارخانی برجسته‌ترین روشنفکر مبارزه و مقاومت میهن…

https://vimeo.com/924168466 مسئول کمیسیون فرهنگ و هنر در شورای ملی مقاومت ایران در دومین سال فقدانش…
اسفند 29, 1402

درگذشت دکتر منوچهر هزارخانی برجسته‌ترین روشنفکر مبارز ایران، مسئول کمیسیون فرهنگ و…

درگذشت دکتر منوچهر هزارخانی برجسته‌ترین روشنفکر مبارز میهنمان، استاد نویسندگی و فرهنگ و ادبیات فارسی،…
بهمن 08, 1401

فرجام یک دیکتاتور در سرنگونی شاه در سال 1357- از قسمت اول…

فرجام یک دیکتاتور - قسمت اولفرجام یک دیکتاتور - قسمت دومفرجام یک دیکتاتور - قسمت…
دی 20, 1401

حقیقت ایرانی - گزارش اولین انتخابات ریاست جمهوری در ایران - کاندیداتوری…

حقیقت ایرانی - گزارش اولین انتخابات ریاست جمهوری در ایران - کاندیداتوری مسعود رجوی -…
آبان 01, 1401

۲۶مهر ۱۳۷۰ـ رژه بزرگ یکانهای نمونه ارتش آزادیبخش ملی ایران در اشرف…

پائیز ۱۳۷۰جهان شاهد اقتدار و درخشش رژه با شکوه ارتش آزادیبخش ملی ایران در قرارگاه…
آبان 01, 1401

سالروز درگذشت بانوی هنر ایران مرضیه - #قیام_سراسری #قیام_تا_سرنگونی

۲۱مهر۱۳۸۹-خانم مرضیه، بانوی هنر ایران درگذشت. آغاز زندگی مرضیه مرضیه در سال ۱۳۰۳ در خیابان…
آبان 01, 1401

مریم قدسی مآب ـ رعدی در آسمان اهواز - #قیام_سراسری #قیام_تا_سرنگونی

مجاهد دلیر مریم قدسی‌مآب، در سال ۱۳۴۴ در اهواز به دنیا آمد. زمان پیروزی انقلاب…
آبان 01, 1401

هشتم ربیع‌الاول، شهادت امام حسن عسکری (ع)

هشتم ربیع الاول، سالروز شهادت امام حسن عسکری یازدهمین پیشوای تشیع انقلابی است. امام یازدهم…

زادروز ستار بهشتی قهرمانی که در زیر شکنجه به شهادت رسید
اول شهریور۱۳۵۶ زادروز ستار بهشتی ، کارگر وبلاگ‌نویسی است که رژیم فاشیست آخوندی نتوانست حرکت قلمش را تحمل نماید. ستار تحصیلات راهنمایی داشت؛ و کارگری ساده بود. وی وبلاگ‌نویس و نان‌آور خانه بود و با مادرش در یکی از محلات فقیرنشین شهر رباط‌کریم زندگی می‌کرد. به گفته مادر ستار، او عاشق زندگی ساده بود و همواره می‌گفت:
«طول زندگی خیلی مهم نیست و باید هر انسانی عمری مفید داشته باشد. چرا برخی این‌قدر دارند که نمی‌دانند چه‌گونه خرج کنند و برخی باید این‌قدر سخت زندگی کنند».
ستار بهشتی در یکی از سالگردهای تظاهرات کوی دانشگاه در ۱۸ تیرماه، تحت تأثیر برخورد نیروهای پلیس با قیام آفرینان قرار گرفت و وبلاگ‌نویسی را در سرویس بلاگفا شروع کرد. او صاحب وبلاگ «انتقاد زنده و پاینده ایرانی و ایران جانم فدای ایران» بود. فعالیت‌های او با نام مستعار در شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک و گوگل‌پلاس و وبلاگش صورت می‌گرفت. وی در این وبلاگ مطالب و خبرهایی درباره زندانیان سیاسی و موارد نقض حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران انعکاس می‌داد؛ و به ظلم و ستم و فساد فراگیر حکومتی اعتراض می‌کرد. هم‌چنین با نقل سخنان مسئولان نظام آن‌ها را به‌تندی نقد می‌کرد. ستار بهشتی از طریق فعالیت در شبکه اجتماعی و فیس‌بوک بیانگر رنج مردم محرومش در سراسر ایران شده بود.
دستگیری، شکنجه و مرگ
ستار بهشتی، ۳۵ ساله، در ۹ آبان ۱۳۹۱ توسط پلیس فتا، مسئول کشف و پی‌گیری جرایم سایبری، بازداشت و به دلیل فعالیت در شبکه اجتماعی، به جرم اقدام علیه امنیت ملی متهم شد. او در جریان بازداشت و شکنجه کشته شد.
وی در آخرین پست خود در ۸ آبان ۱۳۹۱ در وبلاگش نوشت؛ «دیروز بنده را تهدید کردند؛ به مادرت بگو به‌زودی رخت سیاه باید بپوشد. دهان گشادت را نمی‌بندی. می‌گویم کاری انجام نمی‌دهم که لازم به بستن دهانم باشد. می‌گویند، وراجی زیاد می‌کنی، می‌گویم چیزی که می‌بینم و می‌شنوم را می‌نویسم. می‌گویند هرکاری بخواهیم می‌کنیم، هر رفتاری را انجام می‌دهیم، شما باید خفه شوید و اطلاع‌رسانی نکنید؛ وگرنه خفه خواهید شد. بدون نام ونشان! بدون این‌که کسی بداند چه برسر شما آمده».
گواهی هم‌بندان به شکنجه ستار بهشتی
در زادروز ستار بهشتی یکی از هم‌بندان ستار بهشتی در بند ۳۵۰ زندان اوین به نام حسن جوانی، در قسمتی از گزارشی که به سازمان‌های حقوق بشری ارائه داده، نوشته است؛ «روز ۹‌آبان ستار بهشتی را آوردند توی اتاق ما. وقتی آوردند آثار شکنجه روی صورتش بود، نوک دستش باد کرده بود. روی بدنش که ما بردیم حمامش کردیم آثار شکنجه بود. چهارشنبه شب آوردند، پنجشنبه می‌خواستند دوباره او را از زندان تحویل بگیرند و جهت بازجویی ببرند. بیشتر در مورد شکنجه‌های شدید و وحشیانه‌ای که تحت آن‌ها قرار گرفته بود توضیح می‌داد. گفت، تهدید به قتل کردند، خیلی زدند، نوع زدن هم آویزان کردن و مشت و لگد زدن بود و دستاش باد کرده بود. صورتش هم شدیداً کبود بود. سرش هم ضربه خورده بود خیلی سردردهای شدید داشت. او در این مدت کوتاه که در بند بود اصرار به گفتن چیزهایی داشت که بر وی روا داشته بودند. البته با ۲ تا از بچه‌های آن‌جا آشنا شده بود. با ابوالفضل عابدینی که ۲ الی ۳ ماه پیش تبعیدش کردند به زندان کارون اهواز، یکی هم حسین رونقی ملکی که با یکی از بستگانش بچه‌محل بودند».
بیانیه عفو بین‌الملل چه می‌گوید؟
سازمان عفو بین‌الملل با انتشار بیانیه‌ای گفته‌است؛ «گزارش‌های رسیده حکایت از آن دارند که ستار بهشتی، وبلاگ‌نویس فوت شده در حین بازجویی در زندان، در اثر شکنجه کشته شده‌است؛ و از دولت ایران خواسته‌ است که در این خصوص تحقیق کند».
عفو بین‌الملل تأکید کرده‌ است که با توجه به سابقه حکومت ایران درخصوص فوت زندانیان، این‌که ستار بهشتی در اثر شکنجه کشته شده باشد، بسیار محتمل است. این سازمان خواستار محاکمه مسببان مرگ این وبلاگ‌نویس شده‌ است.
در همین حال کمپین بین‌المللی برای حقوق بشر در ایران در گزارش مبسوطی گفته‌ است که اعضای خانواده‌ی ستار بهشتی توسط مأموران امنیتی تهدید به بازداشت شده‌اند. گزارش منتشر شده در سایت رسمی کمپین بین‌المللی برای حقوق بشر در ایران از دیده شدن آثار شکنجه در نقاط مختلف بدن آقای بهشتی می‌نویسد و هم‌چنین به نقل از اعضای خانواده او خواسته‌ است که مردم نگذارند که خون ستار پایمال شود
شکنجه جسمی و روانی آقای بهشتی در طول دوران بازداشت در تحت نظرگاه رباط کریم و بازداشتگاه پلیس فتای تهران، علی‌رغم تکذیب اولیه،‌ در نهایت از سوی سخنگوی قوه قضایی، پزشکی قانونی و کمیسیون امنیت ملی نیز تایید شد. به گفته محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضایی، آقای ستار بهشتی از روز دستگیری مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود. در گزارش پزشکی قانونی نیز وجود چند کبودی و تورم و ساییدگی در نقاط مختلف بدن او تایید شده بود.
اعتراف شکنجه‌گر ستار بهشتی
در ویدیوی کوتاهی که از مراسم دومین سالگرد درگذشت ستار بهشتی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، نایب‌ رئیس کمیسیون حقوق‌بشر ایران گفته‌ است؛ «شکنجه‌گر ستار در حضور مادر ستار و خانم پورفاضل، وکیل ستار و قاضی پرونده اعتراف کرد که ستار را زیر شکنجه کشته‌ است».
او در تشریح اعترافات قاتل ستار گفت؛ «ستار می‌خندید و من او را می‌زدم. آنقدر زدم که ستار زیر دست من از بین رفت».
آیا حکمی برای ستار صادر شد
در زادروز ستار بهشتی گفتنی است که؛ حکم رسمی برای ستار بهشتی صادر نشد. بنابر گزارش‌های رسمی، آقای ستار بهشتی عصر روز ۱۳ آبان ۱۳۹۱ در بازداشتگاه پلیس فتای تهران فوت کرد. «ماموران پلیس امنیت تهران بزرگ فتا» روز ۱۵ آبان ۱۳۹۱ با احضار شوهر خواهر ستار،‌ خبر مرگ وی را در بازداشتگاه به خانواده‌اش دادند. آنان در پاسخ به او که علت مرگ را جویا شده بود، گفته بودند که «‌خفه شو و سوال نپرس».
ماموران جنازه ستار بهشتی را تحویل خانواده ندادند و مراسم تغسیل بدون حضور خانواده توسط ماموران امنیتی انجام شد و خانواده‌ او اجازه دیدار جسد فرزندشان را نیافتند. مراسم تدفین روز ۱۷ آبان توسط نیروهای امنیتی و با حضور خانواده آقای بهشتی در قبرستان رباط کریم برگزار شد. ماموران با تهدید و اعمال فشار به خانواده اجازه برگزاری مراسم سوگواری (شب سوم و هفتم) را در مسجد ندادند.
برای ستار دادگاهی تشکیل نشد و او فرصتی برای دفاع رسمی از خود نیافت. اما مقاومت شجاعانه و مسیر ظلم ستیزانه‌ای که در پیش گرفته بود، بالاترین دفاع و پیام حق‌طلبانه و آرمانی او بود که در سینه تاریخ مبارزات میهن ما حک شد.    
🙏لطفا به اشتراک بگذارید    
فروردين 27, 1400

واکسن کرونا به کام آقازاده‌ها

in شورشگران

by Super User

https://www.youtube.com/watch?v=H8Efc0NHawk
تیر 29, 1397

تفاوت انسان با حیوان - مسعود رجوی

https://www.youtube.com/watch?v=Eihu5gwnLlI
خرداد 28, 1399

مسعود رجوی -سخنرانی و میتینگ دانشگاه تهران (آینده انقلاب) - ۱۰بهمن ۱۳۵۸

گزیده سخنرانی برادر مجاهد مسعود رجوی - آینده انقلاب در دانشگاه تهران بنام خدا و…