با نزدیک شدن به سالگرد کشته شدن مهسا امینی و موج اعتراضات ناشی از آن، رژیم ایران از ترس قیام جدید و تلاش برای منحرف کردن توجهات از عدالت بین‌المللی نسبت به اعمال خود، بسیج شیطان‌سازی علیه سازمان مجاهدین خلق ایران را تشدید کرده و اعلام کرده است که قصد دارد درخواست استرداد اعضای آنرا از اروپا برای محاکمه آنها در ایران را بدهد.
رژیم ایران از زمان به قدرت رسیدن در سال ۱۹۷۹، بیش از ۱۲۰۰۰۰ مخالف را اعدام کرده است. این رژیم تنها در تابستان ۱۳۶۷ بیش از ۳۰۰۰۰ زندانی سیاسی را که اکثراً از سازمان مجاهدین خلق ایران بودند به‌دار آویخت. سران رژیم هرگز برای جنایات خود علیه بشریت پاسخگو نبودند، آنها اغلب در سکوت جامعه جهانی، به سرکوب خونین مخالفان و جنبش‌های اعتراضی که اکنون به‌ طور فزاینده‌یی در حال گسترش است، ادامه می‌دهند، به‌ طوری که در یک سالی که از این قیام می‌گذرد صدها نفر اعدام شده و بیش از ۳۰۰۰۰ تظاهر کننده دستگیر شدند که بسیاری از آنها زیر سن قانونی بودند.
در ماه‌های اخیر، بیش از ۳۶۰۰ نماینده از ۴۰ کشور، از جمله اکثریت اعضای ۲۹ پارلمان (از جمله کنگره ایالات متحده، مجلس عوام و اعیان انگلستان مجلس ملی فرانسه، مجلس سنا و مجلس نمایندگان ایتالیا) همراه با ۱۲۴ تن از رهبران سابق جهان و ۷۵ برنده جایزه نوبل حمایت خود را از طرح ۱۰ ماده‌ای مریم رجوی برای آینده ایران، یک جمهوری با جدایی دین از دولت، برابری جنسیتی و ایران غیرهسته‌یی و بدون مجازات اعدام اعلام کردند.
همه این عوامل ترس رژیم را افزایش می‌دهد، رژیمی که به‌دنبال پایه‌گذاری اقدامات تهدیدآمیز جدید در خارج از کشور است. اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه رژیم، که یکی از عاملان اصلی قتل‌عام زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ بود، گفت که کشورهای غربی باید اعضای مجاهدین خلق را تحویل دهند تا "محاکمه و به سزای اعمالشان برسند". بدیهی است که این یک درخواست پوچ و مزخرفی است که بایستی قاطعانه رد شود.
کمیته ایتالیایی پارلمانترها برای ایران آزاد خواستار پاسخگویی سران رژیم در یک دادگاه بین‌المللی به‌خاطر ارتکاب بیش از ۴۰ سال جنایت در داخل و خارج از کشور و حملات تروریستی است. هم‌ چنین بایستی یادآوری کنیم که رژیم ۶۹ بار توسط سازمان ملل متحد، مجمع عمومی و نهادهای حقوق‌بشری به‌دلیل کشتارهای دسته‌جمعی و نقض سیستماتیک و بسیار جدی حقوق‌بشر محکوم شده است.
کمیته ایتالیایی پارلمانترها برای ایران آزاد
امضا کنندگان
رئیس کمیته: سناتور جولیو ترتزی رئیس کمیسیون سیاست اتحادیه اروپا در سنای ایتالیا
رئیس مشترک کمیته: سناتور مارکو اسکوریا دبیر کمیسیون سیاست اتحادیه اروپا در سنا
سناتور رافائله اسپرانزون عضو کمیسیون خارجی و نایب‌رئیس گروه برادران ایتالیا در سنا
سناتور یولیا اونتربرجر عضو کمیسیون قضایی سنا و رئیس گروه برای خود مختاریها در سنا
سناتور داریو پارینی نایب‌رئیس کمیسیون قانون اساسی سنا
نمایندگان پارلمان ایتالیا:
آندرآ دی جوزپه عضو کمیسیون خارجی مجلس
پیترو پیتالیس نایب‌رئیس کمیسیون قضایی مجلس
استفانیا آسکاری عضو کمیسیون قضایی مجلس
کاتیا پولیدوری عضو کمیسیون تجارت مجلس
امانوئله پوتزولو عضو کمیسیون خارجی مجلس
لطفا به اشتراک بگذارید:     
🙏لطفا به اشتراک بگذارید