از پیام مسعود رجوی به یاسر عرفات - ۱۸آبان۱۳۶۲
نفرت بر همهٔ توطئه‌های خمینی‌گرایانه‌ ای
که قصد سرکوب یا شقه کردن انقلاب فلسطین
و سازمان رهبری‌کننده‌ٔ آن را دارد.
کف روی آب برکناری خواهد رفت و آنچه به خیرو صلاح مردم باشد
بر روی زمین به جای خواهد ماند.
 
آخوندها همیشه به جنبش فلسطین و شخص عرفات خنجر زدند.
در عین‌حالی که برای مسلمانهای فلسطینی 
اشک تمساح می‌ریزند
 ۲۱آبان یادآور فقدان رهبر تاریخی مردم فلسطین است. یاسر عرفات، برای نزدیک به چهار دهه رهبری جنبش فلسطین و سازمان آزادیبخش فلسطین  را برعهده داشت، او رئیس دولت  فلسطین از هنگام تشکیل در ۱۹۹۶، رئیس سازمان آزادیبخش فلسطین از سال ۱۹۶۹و رئیس و بنیانگذار جنبش فتح از سال ۱۹۵۶ تا هنگام درگذشت بود.
یاسر عرفات جنبش فلسطین را در میان تحولات سهمگین و تاریخی از جمله دو  جنگ اعراب و اسرائیل، سالهای پر فراز و نشیب استقرار در اردن، لبنان و تونس تا انتفاضه و قیام مردم فلسطین در سالهای پایانی دهه ۸۰ میلادی و دهه ۹۰ و تا تشکیل دولت فلسطین در کرانه باختری رود اردن و نوار غزه رهبری نمود.
پایداری یاسر عرفات که با قبول دردها و رنجهای رهبری یک خلق رنجدیده طی ۴ دهه،‌ چه در جنگ و چه در صلح پرچم آرمان ملتش را  برفراشته نگاه داشت، فراتر از فلسطین و آرمان جنبش آزادیبخش فلسطین،‌ عرفات را تبدیل به منبع الهامی در سراسر جهان برای جنبشهای آزادی خواهانه نمود. از همین رو عرفات پیوسته مورد دشمنی دو دیکتاتوری شاه و شیخ در ایران قرار داشت.
به‌دنبال پیروزی انقلاب ضد سلطنتی مردم ایران، عرفات در سفری به‌تهران با پدر طالقانی و مسعود رجوی دیدار کرد. از آن هنگام یاسر عرفات بارها و بارها مقاومت مردم ایران و مبارزة مجاهدین برای خلاصی از چنگال دیکتاتوری و تروریسم مذهبی حاکم بر ایران را مورد حمایت قرار داد.
ازجمله در مصاحبه‌یی که روزنامة کیهان ۱۶ اردیبهشت ۱۳۵۹ درج شده است، یاسر عرفات در پاسخ به‌سؤال «خبرنگار اعزامی کیهان به‌کشورهای عربی» که پرسید: «دعوت شما از عضو کادر رهبری مجاهدین خلق آیا هم‌چنان به‌قوت خود باقی‌است؟ گفت:‌ هر زمان که آقای مسعود رجوی به سرزمین ما بیایند، قدم ایشان بر روی چشم ماست. با تمام علائق برادری دعوت خود را تجدید می‌کنیم و هر زمان ایشان بیایند آمادة پذیرایی ازایشان هستیم. عرفات در پایان از خبرنگار کیهان خواست تا سلامهای ویژه وی به‌رجوی ابلاغ شود». 
پس از عزیمت رهبری مقاومت ایران از فرانسه به عراق برای تشکیل ارتش آزادیبخش ملی ایران، عرفات و مسعود رجوی بار دیگر در بغداد دیدار و گفتگو کردند که بشدت خشم و کین خمینی و ارگانهای تبلیغاتی اش را برانگیخت .
 
مصاحبه مسعود رجوی با مجُله عربی الدستور
نشریه مجاهد شماره ۱۴۵-۱۱ فروردین ۱۳۶۲
 
ملاقات رئیس‌جمهور برگزیدهٔ مقاومت ایران با 
یاسرعرفات رئیس دولت فلسطین-۱۵خرداد۱۳۷۵
 
یاسر عرفات رهبر فقید فلسطین، در سن ۷۵سالگی در یازدهم نوامبر ۲۰۰۴، ۲۱ آبان ۱۳۸۳در آخرین روزهای رمضان در بیمارستان نظامی پریسی محل درمانش در منطقه کلامار پاریس دیده از جهان فروبست و در آرمان آزادی ملتش جاودانه شد.
‌به‌دنبال درگذشت یاسر عرفات، خانم مریم رجوی، ضمن اعلام سه روز عزای عمومی از جانب مردم و مقاومت ایران، ابوعمار را «سمبل ۵۰سال مبارزه، آرمان و آلام فلسطینیان و یار بزرگ مجاهدان و مقاومت ایران» توصیف کرد.
مریم رجوی گفت: مقاومت ایران، یک دوست بزرگ و مردم فلسطین و منطقه و جهان یک رهبرشایسته و یک قهرمان صلح را از دست دادند. به‌رغم توطئه‌ها و اهانتهای رژیم آخوندی علیه ابوعمار، اشکها و فریادهای مادران ، پدران، جوانان و کودکان فلسطینی در فراق او، چشم جهانیان را خیره کرد و نشان داد که ابوعمار در قلب فلسطین جاودانه است.
پیکر یاسر عرفات، رهبر تاریخی مردم و انقلاب فلسطین، در روز جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۳، مصادف با ۲۸رمضان سال ۱۴۲۵، در مقر دولت فلسطین در رام‌الله، در سالنی که عرفات در آن نماز می‌خواند به‌خاک سپرده شد. صدهاهزار تن از فلسطینی های ساکن کرانهٔ غربی رهبر تاریخی خود را تشییع کردند.
همزمان با خاکسپاری یاسر عرفات، در رام‌الله، رزمندگان ارتش آزادی در اشرف نیز با برگزاری مراسمی خاطره عرفات را گرامی داشتند و یادبود او در قطعه مروارید محل دفن شهیدان ارتش آزادی را گلباران کردند.
 
سالگرد فقدان یاسر عرفات (ابوعمار) رهبر تاریخی مردم فلسطین-ق۲ 
 
سالگرد فقدان یاسر عرفات (ابوعمار) رهبر تاریخی مردم فلسطین-ق۳ 
 
 
لطفا به اشتراک بگذارید:     
🙏لطفا به اشتراک بگذارید