خانم مریم رجوی در سخنرانی خود از رهبران اتحادیه اروپا خواست تا با قرار دادن سپاه پاسداران در لیست تروریستی و بستن سفارتخانه‌های رژیم ایران با معافیت از مجازات و تروریسم حکومت ایران مقابله کنند
یی یو ریپورتر در گزارشی از کنفرانس در پارلمان اروپا در استراسبورگ با حضور رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت خانم مریم رجوی نوشت: رئیس کنفرانس، آقای سارسالخوس، پیام پروفسور ویدال کوادراس را پس از سوءقصد به جانش در ۹ نوامبر قرائت کرد. وی در این پیام گفت: اجازه دهید به صراحت به شما اعلام کنم که سیاست اتحادیه اروپا در قبال جمهوری اسلامی باید تغییر کند و این تغییر باید به همان اندازه مؤثر باشد. غرب برای دهه‌ها تلاش کرده است که مماشات کند، مذاکره کند، گفتگو کند و به‌دنبال آن باشد. ما اکنون همه شواهدی را داریم که نشان می‌دهد این رویکرد جواب نداده و هرگز نتیجه نخواهد داد.
مریم رجوی در سخنان خود از رهبران اتحادیه اروپا خواست تا با قرار دادن سپاه پاسداران در لیست سیاه به‌عنوان یک سازمان تروریستی و بستن سفارتخانه‌های رژیم ایران، با معافیت از مجازات و تروریسم رژیم ایران مقابله کنند.
خانم رجوی، این درخواست را تنها چند روز پس از آن‌که تروریستهایی که مظنون به همکاری با رژیم ایران بودند، اقدام به ترور دکتر آلخو ویدال کوادراس، معاون سابق رئیس پارلمان اروپا و حامی دیرینه مقاومت ایران، نمودند، مطرح کرد.
‌خانم رجوی در این جلسه گفت: در حالی که جنگ‌طلبی رژیم خاورمیانه را فراگرفته است، تروریسم آن امنیت سیاستمداران و شهروندان اروپایی را به خطر انداخته است. با این حال، گلوله‌ای که به‌صورت آقای ویدال کوادراس اصابت کرد یک رسوایی سیاست مماشات با خامنه‌ای بود. این جنایت نتیجه تحویل دیپلمات تروریست زندانی رژیم در بلژیک و مدارا با حضور شبکه مأموران و جاسوسان وزارت اطلاعات آخوندها در اروپا بود.
خانم رجوی افزود: علی خامنه‌ای، ابراهیم رئیسی، غلامحسین اژه‌ای و دیگر سران رژیم باید در قبال نسل‌کشی و جنایات علیه بشریت با عدالت روبه‌رو شوند.
ای یو ریپورتر در ادامه گزارش خود نوشت:
گای فرهوفشتاد  نماینده پارلمان اروپا و نخست‌وزیر سابق بلژیک، از اتحادیه اروپا خواست تا سپاه پاسداران را به‌طور کامل در فهرست تروریستی خود قرار دهد.
میلان زور، نماینده پارلمان اروپا از اسلوونی با اشاره به نقش رژیم در ترور و جنگ‌افروزی در منطقه گفت: زمان حمایت از شورای ملی مقاومت به‌عنوان آلترناتیو دموکراتیکی است که به‌دنبال ایجاد یک نظام دموکراتیک بر اساس برنامه ده ماده‌ای خانم رجوی است.
آنا فوتیگا، نماینده پارلمان اروپا، وزیر خارجه سابق لهستان، گفت که زمان آن رسیده است که سران رژیم ایران به‌خاطر نقش‌شان در قتل‌عام زندانیان سیاسی در سال ۶۷ پاسخگو باشند.
ریشارد چارنسکی، نماینده پارلمان اروپا از لهستان، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا را به‌دلیل این‌که تاکنون نتوانسته سپاه پاسداران را به‌رغم قطعنامه‌یی که پارلمان اروپا در ماه ژانویه به تصویب رساند، در فهرست سیاه اتحادیه اروپا قرار دهد، محکوم کرد.
پتراس اوشترویچیوس ، نماینده پارلمان اروپا از لیتوانی، رژیم آخوندها در ایران را بخشی از «محور شرارت» توصیف کرد که رعب و وحشت را در منطقه و فراتر از آن گسترش می‌دهد.
میشل ریواسی، نماینده فرانسوی پارلمان اروپا گفت : اروپا باید برای حمایت از زنان شجاع ایران که نقش مهمی در اعتراضات اخیر ضددولتی داشته‌اند، بیشتر تلاش کند.
و ایوان اشتفانتس، نماینده پارلمان اروپا از اسلواکی از رهبران جهان خواست تا مقامات رژیم ایران را به‌خاطر قتل‌عام ۶۷ و هم‌چنین سرکوب اعتراضات ضددولتی اخیر مورد حسابرسی قرار دهند.
پتری سارواما ، نماینده پارلمان اروپا از فنلاند گفت رژیم ایران مانع اصلی صلح در خاورمیانه است. وی از اتحادیه اروپا خواست فوراً سپاه پاسداران را در فهرست سیاه گروه‌های تروریستی قرار دهد.
دکتر فرانتس‌یوزف یونگ ، وزیر دفاع پیشین آلمان، در این کنفرانس گفت: یکی از عجیب ترین ادعاهای کارگزاران رژیم ایران این است که شورای ملی مقاومت در میان مردم ایران حمایتی ندارد و اگر این موضوع صحت داشته باشد، می‌پرسم پس چرا حامیان شورای ملی مقاومت دستگیر و تعدادی از آنها اعدام می‌شوند. حقیقت این است که شورای ملی مقاومت ایران از حمایت مردم ایران برخوردار است، سازماندهی خوبی دارد و با طرح ۱۰ ماده‌ای خانم مریم رجوی، بستری دموکراتیک برای آینده ایران ارائه می‌کند که نهادهای اروپایی باید از آن حمایت کنند».
لطفا به اشتراک بگذارید:     
🙏لطفا به اشتراک بگذارید