جنبش دادخواهی، فراخوان برای محاکمه سران رژیم ـ قسمت اول
میهمان برنامه: دولت نوروزی نماینده شورای ملی مقاومت در انگلستان
پس از گذشت ۲دهه و در مداری بالاتر، مقاومت ایران، برگ حقوقی دیگری را با حضور برجسته‌ترین‌های قضاییه جهانی روی میز گذاشت. روز ۳۰مرداد ۱۴۰۲ کنفرانسی در پاریس به‌نام «۴دهه جنایت علیه بشریت و مصونیت از مجازات» برگزار شد که مرور اسامی شرکت‌کنندگان در آن نشانگر سطح بسیار بالای کنفرانس و گویای وزن سنگینی است که مقاومت ایران در کفه‌ٔ «جنبش دادخواهی» گذاشته است.
پروفسور چیله ابواسوجی، رئیس دادگاه جنایی بین‌المللی لاهه تا سال ۲۰۲۱، خانم لیلا نادیا سادات، مشاور ویژه‌ٔ دادستان دادگاه جنایی بین‌المللی لاهه در خصوص جنایت علیه بشریت که تا سال جاری این مسئولیت را به‌مدت ۱۱سال برعهده داشته است، قاضی وولفگانگ شومبورگ، قاضی دادگاه بین‌المللی کیفری یوگسلاوی سابق و قاضی دادگاه بین‌المللی کیفری رواندا، پروفسور ویلیام شیباس، رئیس کمیسیون مستقل تحقیق سازمان ملل در نوار غزه تا سال ۲۰۱۵ و رئیس نهاد بین‌المللی محققان نسل‌کشی تا سال ۲۰۱۱، پروفسور ویلناس واداپالاس، قاضی دادگاه عمومی اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۱۳، پروفسور والریو چوکا، قاضی دادگاه عمومی اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۱۰، اولکساندرا ماتویچوک، حقوق‌دان برنده جایزه صلح نوبل در سال ۲۰۲۲، سر جفری نایس، دادستان دادگاه کیفری بین‌المللی برای محاکمه میلوسویچ، شیلا پایلان، وکیل بین‌المللی حقوق‌بشر و مشاور حقوقی سابق سازمان‌ملل به‌مدت ۱۵سال و برخی دیگر از دست‌اندرکاران هم‌چون آقای طاهر بومدرا، رئیس دفتر حقوق‌بشر سازمان ملل در عراق تا سال ۲۰۱۲ و آقای دیوید جونز، نماینده مجلس عوام انگلستان و آقای آلخو ویدال کوادراس، نایب‌رئیس پارلمان اروپا تا سال ۲۰۱۴.
ارتباط مستقیم ـ جنبش دادخواهی، فراخوان برای محاکمه سران رژیم ـ قسمت دوم    
جنبش دادخواهی، فراخوان برای محاکمه سران رژیم ـ قسمت سوم
میهمان برنامه: دولت نوروزی نماینده شورای ملی مقاومت در انگلستان
آقای ابواسوجی، رئیس قبلی دادگاه لاهه در سخنرانی خود در این کنفرانس از جمله گفت: «تابلویی با اسامی۱۵۲ شخصیت برجسته از سراسر جهان وجود دارد که خواستار تحقیق رسمی سازمان ملل یا در سطح بین‌المللی در مورد کشتار ۱۳۶۷ شده‌اند. البته من برجسته نیستم، اما امیدوارم بتوانید نام مرا به صداهایی که به سازمان ملل فراخوان می‌دهند، اضافه کنید». سپس آن قتل‌عام سیاه را «یک جنایت مستمر» و «جنایت ناپدید‌سازی اجباری» دانست و در نهایت با یادآوری «ماده ۲۷ اساسنامه رم» به سران رژیم آخوندی هشدار داد که «هیچ‌کس، حتی سران کشورها، از مصونیت در برابر حوزه قضاییه ICC(دیوان بین‌المللی کیفری) برخوردار نیستند».
ارتباط مستقیم ـ جنبش دادخواهی، فراخوان برای محاکمه سران رژیم ـ قسمت چهارم
🙏لطفا به اشتراک بگذارید